Selgus maailma parim šokolaadibatoon

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KitKat.
KitKat. Foto: DENIS BALIBOUSE/REUTERS

Kui mõni on Kinder Bueno armastaja ja teistele sobib pigem Milky Way, siis hiljuti valiti maailma parimaks hoopis KitKati šokolaadibatoon.

Šokolaadiga kaetud vahvel võitis terve hulga teisi šokolaadibatoone Ranker.com veebilehel avaldatud küsitluses, vahendab The Independent. Twix jäi teisele kohale, Snickers kolmandale.

Võistlusel osalemise üheks kindlaks kriteeriumiks oli see, et tegemist peab kindlasti olema batooniga, seega ei saanud võistluses osaleda ei munad, pallid ega palad.

Üle 100 000 inimese hääletas Nestle KitKati šokolaadibatooni oma lemmikuks.

Batooni edukuse taga võib The Independenti sõnul olla lihtne põhjus – erinevalt paljudest teistest šokolaadidest on KitKat pea kõikjal maailmas saadaval.

Lisaks on KitKatil ka palju erinevaid maitsekombinatsioone – näiteks rohelise tee, mustika, juustukoogi ja keedukartuli maitselised šokolaadibatoonid.

Tuntud maiustustevalmistaja Andy Baxendale’i sõnul on KitKati edu taga ka nostalgia ja lihtne kuid pidev turustamine. «Krõmpsuva vahvli ja šokolaadi kombinatsioon viib sööjad tagasi lapsepõlveaega,» sõnas ta. «Ühtlasi jääb ka batooni punane kattepaber hästi silma.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles