Elron: rongiliikluse taastumisel võivad rongid olla ülerahvastatud

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elron.
Elron. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Rongiliikluse taastumisel Keila ja Riisipere vahel ükski rongireis Elroni kaubamärki kandva riigifirma Eesti Liinirongid teatel teenindamata ei jää, küll võivad aga rongid olla edaspidi tipptunnil ülerahvastatud, sest senimaani  kokkuhaagitud rongid lahutatakse.

«Ükski reis teenindamata ei jää. Lisa veerem tuleb selle arvelt, et kui tipptundidel on näha kokku haagitud reise, siis me oleme sunnitud ühe rongi ära võtma. Seetõttu võib tipptundidel juhtuda see, et ei ole võimalik leida istekohti,» ütles Eesti Liinirongid AS-i turundus- ja kommunikatsioonijuht Mariis Adamberg BNS-ile.

Harjumaal Keila lähistel Kulna raudteeülesõidul põrkasid teisipäeva hommikul kokku reisirong ja veok. Kokkupõrke tagajärjel paiskus rööbastelt maha kaks vagunit.

Kokkupõrke tõttu ei toimu praegu rongiliiklust Keila ja Riisipere vahel. Ei ole veel teada, millal võiks liiklus taastuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles