Partii 700-euroseid crocse müüdi päevaga läbi

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Balenciaga

Aeg on Crocsid kapist üles otsida, sest siiamaani koledaks peetud jalavarjud on nüüd moes ning nende eest ollakse valmis lausa 700 eurot välja käima.

Rahvusvahelise luksuskaupade grupi Keringu alla kuuluv disainerrõivaste bränd Balenciaga üllatas möödunud aasta oktoobris toimunud Pariisi moenädalal pealtvaatajaid värviliste platvorm crocsidega, mis olid kaunistatud plastikust aksessuaaridega - näiteks rooside, avokaadode ja lepatriinudega.

Vaatamata kriitikute algsele skeptitsismile tõestasid Balenciaga brändi moeteadlikud kliendid, et crocside võidukäik on alanud, vahendab Insider. Nii müüs luksusrõivaste bränd kõik 700 eurosed crocsid välja juba eeltellimise ajal, mis leidis Interneti vahendusel aset esimesel veebruaril. Hetkel pole veel teada, millal uus partii disainercrocse müügile jõuab.

Kes aga 700 eurot plastikust jalanõude eest maksta ei soovi, võib endale 22 korda soodsamalt soetada tavalised crocsid. Disainercrocsid erinevad klassikalistest crocsidest vaid paksu platvorm talla tõttu. Ka kaunistuseks lisatud plastikust tükkides pole midagi uut ning neid saavad juba ammu kõik huvilised ise poodidest või interneti vahendusel crocsidele lisaks soetada.  

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles