POSTIMEHE TIME-LAPSE VIDEO: Sikupilli Prismat külastas esimesel ööl ligi 500 inimest (4)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Alates neljapäevast ööpäevaringselt avatud hüpermarketit Sikupilli Prismat külastas esimesel ööl 419 inimest.

Prisma tegevjuhi Jussi Nummelini sõnul andis esimene öö mõista, et Tallinna ja selle lähiümbruse elanike jaoks on oluline, et ööpäevaringselt oleks avatud ka suur kauplus.

«Ööpäev läbi avatud hüpermarket on igati normaalne nähtus ning arvestades Prisma positiivset kogemust Soomes ja esimesel ööl poodi külastanud inimeste tagasisidet, on see teenus kindlasti vajalik,» ütles Nummelin pressiteate vahendusel.

Sikupilli Prisma juht Marge Lasn märkis, et esimesel ööl oli enim kliente kuni kella 2.00 ja uuesti tõusis aktiivsus alates kella 6.00 ning juba kell 7.30 oli inimesi sama palju, kui senisel avamisajal kell 8.00. Seejuures täiesti tühi ei olnud pood sisuliselt kordagi.

«Külastajate seas oli mitmeid lennujaamast tulnud inimesi, nende hulgas peresid. Samuti hilisest vahetusest tulijaid või tööle minejaid, noori uudistajaid, aga ka mundrikandjaid,» märkis Lasn.

Kõik öisel ajal Sikupilli Prismas töötavad inimesed saavad 25 protsenti kõrgemat töötasu. Öö jooksul töötab Sikupilli Prismas 6-8 inimest.

Prisma Peremarket tegutseb Eestis alates aastast 2000. Ketil on Tallinnas, Tartus ja Narvas ühtekokku kaheksa kauplust, mis pakuvad tööd enam kui 700 inimesele. Prisma Peremarket kuulub Soome kaubandusketti SOK, mis tegutseb Soome, Eesti ja Venemaa turgudel.

Vaata Postimehe videost, kuidas möödus hüpermarketi esimene öö.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles