Galerii: avati Lasnamäe turg

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Homme kell 12 avavad Tallinna abilinnapea Arvo Sarapuu ja Lasnamäe linnaosa vanema kohusetäitja Andrei Novikov Punasel tänaval uue Lasnamäe turu.

«Lahtistel lettidel tulevad müügile peamiselt kodumaised aia- ja põllusaadused väiketootjatelt, mis peaksid oluliselt rikastama lasnamäelaste toidulauda,» avaldas lootust Novikov. «Turuplats on kujundatud nii, et seal on võimalik ka istuda ning puhata ja edaspidi saab seal korraldada ka erinevaid üritusi, nagu kontserdid või laadad.»

Lasnamäe uue turu I etapi raames rajati kommunikatsioonid ja juurdepääsuteed, lahtised varikatusega letid, haljastus ning parkimiskohad 80 autole. Avatud osa pindala on umbkaudu 2000 ruutmeetrit. Turu II etapis ehitatakse ka umbes 1500 ruutmeetrine kinnine turuhoone. Lisaks kauplemisaladele on turul ka haljastatud lõõgastussaared ja purskkaev.

Avamisel esinesid Eduard Toman, show-grupp Iris, tantsuansambel Kolor ja Laagna laulukonkursi finalistid. Pärast avamist toimus turuplatsil kella 18ni talulaat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles