Kehalise kasvatuse õpetaja võitis potil telefoniga mängides 20 000 eurot

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wavebreakmedia ltd/PantherMedia / Wavebreakmedia ltd

25-aastane kehalise kasvatuse õpetaja Mikey Elkins võitis potil aega surnuks lüües telefonimängus 20 000 eurot.

Põhja Carolinas elav Mikey Elkins tegi oma teadmistega silmad ette pea kahele miljonile inimesele, võites Trivia telefonimängus 20 000 euro suuruse peaauhinna, vahendab Insider.

Tegemist on mobiilirakendusega, mille vahendusel mängitakse igal õhtul kell üheksa ning päeval kell kolm mälumängu, kus võidu nimel tuleb õigesti vastata 12 küsimusele. Rahaliseks auhinnaks on sealjuures tavaliselt 2000 eurot, mis jagatakse võrdselt kõigi võitjate vahel.

Siiamaani on mängus suurim rahaline võit olnud 50 000 dollarit, kuid Elkinsi poolt võidetud mängu puhul oli tegemist esimese korraga, kus võidusummat kellegagi ei jagatud. Nimelt oli tegemist erimänguga, kus auhinna võitmiseks pidi alles jääma vaid üks mängija - kehalise kasvatuse õpetaja Elkins oli ainuke mängija, kes vastas õigesti 18 küsimusele.  

Mehe sõnul hüppas ta rõõmust ringi, kui sai aru, et on mängu võitnud. Viie minuti pärast helistas talle õnnesoovidega juba mängu juht. «Ta küsis minult kus ma mängu mängisin ning ma selgitasin talle, et ma istusin mängu ajal potil,» lausus Elkins.

Mees on kõnealust mälumängu mänginud juba 2017. aasta novembrist saati ning enne suurt võitu polnud ta mängus kunagi midagi võitnud. Õpetaja sõnul arvas ta mängu mängides, et ta ei võida nagunii ka seekord midagi ning seetõttu ta küsimustele vastates üle ei mõelnud. «Küsimused olid väga keerulised, niiet mu strateegia oli usaldada oma sisetunnet ja mitte vastuseid muutma hakata,» selgitas mees.

Kuna Elkins sattus kaks kuud enne oma pulmi autoõnnetuse, lubas ta auhinna raha kasutada selleks, et viia oma naine mesinädalatele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles