E-toidupoed liiguvad järjest enam Harjumaa piiridest välja

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1. aprillist on kõigil kõigil Pärnu ja lähiümbruse elanikel võimalik tellida e-Selverist kaupa kulleriga otse koju või kontorisse.
1. aprillist on kõigil kõigil Pärnu ja lähiümbruse elanikel võimalik tellida e-Selverist kaupa kulleriga otse koju või kontorisse. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Selver alustas 1. aprillist toidukauba kojuveoteenuse osutamist ka väljaspool Tallinna ja Harjumaad. Maikuust liigub ka Coop Harjumaa piiridest välja.

1. aprillist on kõigil kõigil Pärnu ja lähiümbruse elanikel võimalik tellida e-Selverist kaupa kulleriga otse koju või kontorisse. Pärnumaa on esimene piirkond peale Harjumaad, kus klientidel on võimalik kasutada e-Selveri teenust.

Lisaks Pärnule on võimalik kaupa tellida ka Paikuse, Sindi, Audru ja Sauga piirkonna elanikel. Esialgu on klientidel võimalik kaupa kulleriga tellida kaheks ajaperioodiks, kas kell 17.00-19.00 või 19.00-21.00. Soovides kaupa kätte saada sama päeva õhtuks, tuleks tellimus vormistada hiljemalt kell 11.00 või 13.00. Juba lähitulevikus lisandub võimalus ettepakitud tellimusele ka ise Selveri väljastuspunkti järele minna.   

«Pärnumaa on sobiva suurusega piirkond e-Selveri teenuse laienemisplaanidega alustamiseks ja kogemuse saamiseks enne järgmiseid laienemisi,» sõnas Selveri juhataja Kristi Lomp. «Kliendid hindavad kõrgelt e-Selveri kiiret ja mugavat teenust. Seda kinnitavad ka numbrid, sest teenindusmahud on igal tegutsetud aastal kahekordistunud. E-Selveri teenust on tänaseks kasutanud ligi 30 000 klienti ja neid lisandub pidevalt juurde.»

E-Selveri ostud saab teha lisaks arvutile ka mobiiliga. Kogenud kasutaja keskmine tellimuse esitamise aeg on e-Selveri keskkonnas 15 minutit ning aastas hoiab e-Selveri klient kokku terve nädala ärkveloleku aega. Maksta saab kõikide Eesti levinumate pangalinkide kaudu või krediitkaardiga.

E-Selveri sortimendis on praegu ligi 16 000 toodet, mille juures on täpne toote- või tarbimisinfo. Paljud toodete filtreerimise ja sorteerimise valikud võimaldavad kliendil kaupa valida vastavalt brändile, tootjamaale, hinnale, toitumisinfole jne.

E-toidupoe laienemisest Pärnumaale teatas hiljuti ka Coop.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles