Tallinnal otseühendus juba 41 lennusihtkohaga

Heelia Sillamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märtsi lõpus alustas British Airways lende Tallinna ja Londoni vahel.
Märtsi lõpus alustas British Airways lende Tallinna ja Londoni vahel. Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES / PM/SCANPIX BALTICS

Sel suvel saab Tallinnast otse lennata 41 sihtkohta, mis on Tallinna lennujaama läbi aegade suurim otsesihtkohtade arv. Ka on reisijate rõõmuks märkimisväärselt tihedamaks muutunud lennuliiklus.

«Kui veel aasta tagasi teenindas Londoni liini kaks odavlennufirmat, siis tänavu saavad reisijad Londonisse lendamiseks valida viie lennufirma ning nelja lennujaama vahel,» tõi Tallinna Lennujaama kommertsdirektor Eero Pärgmäe näite lennuliikluse tihenemisest.

Sealjuures Eesti rahvuslik lennufirma Nordica teiste kannul Londonisse ei tiku. «Londoni vahet lendab juba neli lennufirmat, mis on Eesti jaoks hea ning me ei näe vajadust sekkuda,» kommenteeris Nordica kommunikatsioonijuht Toomas Uibo. Küll alustab Nordica teise ettevõttena Tallinnast otselende Kopenhaagenisse. Lisaks sellele avab Nordica sel aastal kaks uut suvist liini: Constantasse Rumeenias ja Ohridi Makedoonias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles