Öötundidel külastab Prisma kauplust keskmiselt 500 inimest

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prisma.
Prisma. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Prisma Peremarket kavatseb Tallinna Sikupilli keskuse kaupluse ööpäevaringse lahtiolekuga jätkata, sest kliendid on ettevõtte hinnangul näidanud huvi ja vajadust selle teenuse järele.

«Ööpäevaringne lahtiolek on ennast õigustanud ja meie jaoks on olnud positiivne üllatus klientide suur huvi öise ostlemise vastu,» ütles Prisma kommunikatsioonijuht Piret Lankots ERRile.

Sikupilli Prisma on ööpäev läbi avatud olnud alates märtsist, esimese kuu statistika põhjal külastab kauplust öötundidel keskmiselt 500 klienti, nendest tööpäevadel 300–400 ja nädalavahetustel üle 700 inimese.

«Suurem osa nendest inimestest külastab kauplust kella 23–02 ajal. Oleme täheldanud, et siis tuleb kauplusesse inimesi, kelle töövahetused lõppevad pärast kella 23, hiliste kultuuri- ja meelelahutussündmuste külastajaid ja ka lennujaamast tulijaid,» ütles Lankots.

Loe lähamalt ERR Uudistest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles