Elisa tõstab hindu (2)

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eurod
Eurod Foto: SCANPIX

Mobiilsideoperaator Elisa tõstab 1. maist hindu ning on asunud seda klientidele iseteeninduses teada andma.

Elisa pressiesindaja Taavi Teder kinnitas Postimehele, et Elisa tõstab lepinguliste eraklientide vanade pakettide hindu 1,5 eurot.

Hinnamuudatus puudutab tema sõnul vanu kliendipakette, kelle mobiilse interneti kiirused pakettides jäid alla 3,5 Mbit/s.

«Koos hinnaga tõusevad ka andmesidekiirused allalaadimisel 10Mbit/s-ni ja üleslaadimisel 5 Mbit/s-ni. Uusi kiiruseid saavad kliendid kasutama hakata hiljemalt 1. maist ja uus kuutasu kajastub juuni arvel maikuus kasutatud teenuste eest,» märkis Teder.

Mis puutub välismaal rääkimist ja mobiilse interneti kasutamist, siis tõstab Elisa seniste Euroopa ja Venemaa päevapiletite mahtu ning jätab hinnad samaks. Euroopa päevapiletiga saab sama hinna eest varasema 400 MB asemel nüüd kasutada 500 MB ja Venemaa piletiga 150 MB asemel 400 MB andmemahtu päevas. Lisaks tõstab ettevõte Venemaa nädalapileti mahu 500 MB pealt 1 GBni.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles