Lugeja küsib: «miks ei müüda Maximas kodumaiseid mune?»

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maxima omatoode Favorit munad.
Maxima omatoode Favorit munad. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

«Olen käinud mitmetes Maximates ja ei leia kaupluselettidelt kodumaiseid EGGO mune, mis on mu pere lemmikud. Müügil vaid kahtlase kvaliteediga Ukraina munad ning pruunid Poola või Leedu munad. Miks ei müüda Maximas kodumaiseid mune?» soovis lugeja teada.

Vastab Maxima Eesti kommertsdirektor Kristina Mustonen:

«Anname omalt poolt parima, et Maxima klient saaks meie kaupluste sortimendist valida võimalikult rahakotisõbralikke hindu ja nii tõime ülestõusmispühade ajaks valiku, mis täidaks meie klientide ootused – soodne hind. Seda ka meie valikus olevad munad võimaldavad, olles täna turu parima hinnaga. Samuti on oluline rõhutada, et kvaliteet on kõikidel valikus olevatel munadel väga hea, olgu nad kodumaised või väljastpoolt Eestit.

Lugeja kirjeldatud EGGO munad on meil sortimendis olemas, selles osas ei ole meie pakutavas valikus midagi muutunud. Ülestõusmispühade raames tõime fookusesse teised, sama kõrge kvaliteediga munad.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles