MyFitnessi tütarettevõte käivitab uue jõusaalide odavketi GYM!

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Myfitness
Myfitness Foto: Zane Bitere/LETA

Baltimaade suurima spordiklubide operaatori MyFitnessi tütarettevõte käivitab Eestis uue odava hinnaga ööpäev läbi avatud jõusaaliketi GYM!, investeerides esimesel aastal üle 2 miljoni euro.

MyFitnessi ja Gym Eesti juhatuse esimehe Erkki Torni sõnul on Eesti turul selge koht soodsa hinnaga usaldusväärsele ja moodsa sisseseadega jõusaalide ketile. «Alustasime odavketi idee arendamisega juba peaaegu kaks aastat tagasi ning oleme nüüd avamas oma esimesi klubisid. Loodame avada 12 kuu jooksul kaks jõusaali Eestis ning ühe Läti pealinnas Riias,» lausus Torn, lisades, et ettevõte kavatseb esimesel aastal uue jõusaaliketi käivitamisse investeerida üle kahe miljoni euro. 

GYM! avab homme oma esimese klubi Tartus Veeriku spordikeskuses aadressil Näituse 33. Ehitustegevust on alustatud juba ka Tallinnas, kus klubi loodetakse Tehnopoli linnakus aadressil Akadeemia tee 21/2 avada selle aasta suvel.  

«Meie eesmärk on pakkuda soodsa hinnaga kvaliteetset jõusaaliteenust ning ma usun, et GYM! jõusaalide kontseptsioon erineb tugevalt senistest turul pakutavatest – seda nii hinna, kvaliteedi kui klubis oleva keskkonna mõttes. Usume siiralt, et soodne, 15-eurone kuutasu ilma igasuguste liitumistasudeta toob julgelt proovima ka sellised inimesed, kes pole kunagi spordiklubis käinud,» ütles Torn.

GYM! kaubamärgi all tegutsev Gym Eesti OÜ on My Fitness AS tütarettevõte, mis alustas tegevust 2017. aastal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles