Starbucksi kohv jõudis Tallinki laevadele

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Starbucks Tallinki laeval.
Starbucks Tallinki laeval. Foto: Raul Mee

Alates aprillist* on Tallinki Tallinna–Helsingi liinil seilavatel laevadel võimalik juua Starbucksi kohvi.

Tallink hakkab Megastari, Stari ning Silja Europa pardal pakkuma Starbucksi kohvi ja teed partnerlusprogrammi «We Proudly Serve Starbucks» ametliku liikmena.

Megastari ja Silja Europa kohvikutesse Coffee & CO. jõudis kuulus kohv sel nädalal, Stari kohvikusse jõuab maikuus.

Starbucksi partnerlusõiguse saamiseks läbisid Tallinki laevade kohvikute töötajad põhjaliku koolitusprogrammi, mille käigus tutvustati väga rangelt reglementeeritud Starbucksi kohvi valmistamise standardeid, õiget serveerimist ning iga kohvi- ja muu joogi eripärasid.

«Starbucksi kohv on kindlasti hästi tuntud kõikidele reisihuvilistele Eesti inimestele, kuna on ju esindatud enam kui 70 riigis kõikjal maailmas,» seisab Tallinki uudiskirjas.

Kokku on Tallinki laevade kohvikutes müügil ligi 20 Starbucksi valikusse kuuluvat kohvi-, tee- ja muud jooki. Lisaks on plaanis pakkuda hooajalisi erijooke. Jooke pakutakse Starbucksi topsidest.

Kohvikute menüüs saavad olema kõigis kolmes suuruses – Espresso, Tall ja Grande – Starbucksi joogid, sh kohvidest Americano, Latte, Cappuccino, külmad kohvijoogid ja Tazo teed.

Kohvik pakub paralleelselt Starbucksi kohviga edasi ka enda kohvi. «Kohv ei lähe sassi, kuna Starbucksi kohvi valmistamiseks on kohvikutes eraldi masinad,» sõnas Tallinki kommunikatsioonijuht Katri Link. «Tallinki laevade kohvikutes on kohvijookide valik lai, hinnad sõltuvalt suurusest ja joogist erinevad, näiteks filtrikohvi hind on 2.50, erikohvid hinnaga kuni 4.50. Starbucksi signatuurjookide hinnad on vahemikus 3.00 kuni 4.60 eurot.»

*Silja Europal alates 10.04.18, Megastaril alates 12.04.18 ning Staril alates selle aasta maikuust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles