Lux Express ostis 1,2 miljoni eest uusi busse

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lux Express.
Lux Express. Foto: Elmo Riig / Sakala

Möödunud aasta oktoobris Eesti tellimusvedude turule sisenenud Lux Expressi tütarettevõte Lux Charter laiendab haaret ning investeerib uutesse bussidesse 1,2 miljonit eurot.

Lux Charter soetas kolm uhiuut Mercedes-Benz 2018 uue kerega turismibussi, mis on ainulaadsed kogu Baltikumis. «Uued bussid on tehnika viimane sõna – tegemist on viimase, just tehasest tulnud mudeliga. Kuna meie eesmärk on pakkuda kindla kvaliteediga tellimusvedusid, eeldab see ka bussipargilt läbivalt kõrget kvaliteeti,» sõnas Lux Charter tegevjuht Jaanus Kukk.

Lux Charteri bussiparki kuulub täna 15 kõikidele tänapäeva standarditele vastavat Mercedes-Benzi turismibussi. Ettevõte on tänaseks bussiparki investeerinud üle kolme miljoni euro ning investeeringuid jätkatakse ka sellel aastal.

Lux Expressi tütarfirma uued bussid
Lux Expressi tütarfirma uued bussid Foto: Lux Express

«Nõudlus väga hea kvaliteediga transpordi järele on Eestis selgelt kasvamas ja meie siht on sellega kaasas käia, omades vaid Mercedes-Benz turismibusse ning pakkudes teistest rohkem nii busside kvaliteedi ja klienditeeninduse kui ka bussisõidu mugavuse ja turvalisuse osas,» selgitas Kukk.

Lux Charter teostab tellimisvedusid Mercedes Benzi turismibussidega ning kõikides bussides on garanteeritud sama mugavustase ja nõuetekohane turvavarustus.

Mercedes-Benz Tourismo bussides on 49–55 mugavat istekohta, reguleeritavad turvavöödega istmed, USB-pistikud elektroonikaseadmete laadimiseks ja piisavalt ruumi jalgadele. Kõikides bussides on tasuta WiFi, kliimaseade ja WC. Invatransporti pakub Lux Charter uute Iveco bussidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles