Turul alanud lammutustööd tõid murepilved teadmatuses olevate müüjate kohale

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuressaare kesklinn.
Kuressaare kesklinn. Foto: HENN SOODLA / PRNPM/EMF

Kuressaare turul asuvate poodide müüjad on nördinud, sest keegi pole neid teavitanud, kuidas ehitus turul toimub ja kas nende klientidele tagatakse poodi pääs.

«Ühel päeval teatati ajalehes, et turg läheb kinni,» sõnas anonüümseks jääda sooviv müüja Saarte Häälele, täpsustades, et just see segadus on tekitanud olukorra, kus kliente poes ei käi. Müüjad on nõus, et turg vajab renoveerimist, aga läbirääkimistele oleks võidud neidki kaasata, mitte enne aktiivset müügiperioodi teavitada, et turg läheb kinni.

Turu töö korraldamisega tegeleva Aare Lehtsi sõnul saavad seoses turul toimuvate töödega  suveniirimüüjad tegutseda edasi turuhoones ja selle ees ning aiasaadustega kauplejate müügiletid saab üles panna kultuurikeskuse ja Ferrumi vahelisele alale.

«Müügiletid paigaldatakse kultuurikeskuse ette mai teisel nädalal eeldusel, et kauplejad soovivad sinna minna,» ütles Lehtsi ning möönis, et praegu on huvi selle vastu väga jahe.

Loe lähemalt Saarte Häälest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles