Lugeja foto: miks on ühed Rakvere õllesigarid «jahused» ja teised mitte?

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere õllesigarid.
Rakvere õllesigarid. Foto: Lugeja foto

Lugeja saatis Postimehele pildi, kus oli toodud kaks õllesigarite pakki, millest ühel oli õllesigaritel näha valget kihti.

«Olen ostnud Rakvere Miniõllesigareid eri aegadel Tartu Lembitu Konsumist. Pakendis on nii-öelda mittestandardsed sigarid. 

Minu küsimus on selline, et kuidas saab olla tootja samadel toodetel eri «munder»? Ühtedel vorstidel on nagu jahukiht peal. Süües on tunda kummalist krudinat hamba all. Maitse pole ka tegelikult sama, mis ilma jahuta vorstikestel.

Piltidel on kaks pakki. Jahusel pakil on realiseerimisaeg 04.05.2018 ja normaalse sisuga vorstide pakendil 21.04.2018,» kirjutas lugeja.

Rakvere õllesigarid.
Rakvere õllesigarid. Foto: Lugeja foto

Vastab HKScan Estonia kvaliteedijuht Priit Dreimann:

«Täname tagasiside eest ning vabandame tarbija ees. Toiduohutuse seisukohast ei ole tegemist millegi ohtlikuga. Niiskuse tõttu on toote pinnale tekkinud soolakihi sadestumine. Palume tarbijal ühendust võtta meie klienditeenindusega meiliaadressil klienditeenindus@hkscan.com.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles