Lugeja küsib: kas tuhatoosi moodi haisev auto kõlbab Taxify autoks?

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taxify rakendus.
Taxify rakendus. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

«Sain hiljuti üsna jubeda kogemuse Taxifyga sõites. Istusin autosse (tegemist oli eraautoga, mitte mõne päris taksoga) ja auto lehkas suitsu järele. Olen varemgi sõitnud autoga, kus on tunda, et juht on suitsu teinud ning üldjuhul see mind ei häiri, kuid seekord võttis see esimese hooga hinge kinni, mõni aeg pärast sõidu alustamist hakkas aga haisust lihtsalt paha olla. Siit ka minu küsimus: kuidas Taxify auto sobivust sõitmiseks? Kuidas seda tehakse tuhatoosi moodi haisvate autode puhul?»

Vastab Taxify Eesti operatiivosakonna juht Martin Järve:

«Taxify kasutab hindamissüsteemi, mis annab klientide ja juhtidele võimaluse hinnata enda sõidu kogemust pärast iga sõidu lõppemist. Juhtumi korral, kus klient on jätnud vastava kommentaari rakendusse, võtame juhiga ühendust, et selgitada, milline on Taxify teenindusstandard. Palume klientidel alati rakendusse tagasiside jätta, kuna see aitab meil hoida teenuse taset.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles