Piltuudis: Männiku inimesed ootavad veebruaris suletud Rimi remonti

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pihlaka Rimi uksel seisab silt: «Millal hakatakse remonti tegema??? Me ootame! Ootame!»
Pihlaka Rimi uksel seisab silt: «Millal hakatakse remonti tegema??? Me ootame! Ootame!» Foto: PM Tarbija

Männikul asuv Pihlaka Rimi on veebruari lõpust remondiks suletud. Kohalikud elanikud on aga mures, sest märke remondist ega ka poe avamisest pole kuskil.

Pihlaka Rimi uksel seisab suur trükitud silt: «Sulgeme Pihlaka Rimi 25. veebruaril kell 18.00 ümberehitustöödeks». Natuke allapoole on kohalikud elanikud kleepinud käsitsi kirjutatud sildi: «Millal hakatakse remonti tegema??? Me ootame! Ootame!»

Silt Pihlaka Rimi uksel.
Silt Pihlaka Rimi uksel. Foto: PM Tarbija

Rimi kommunikatsioonispetsialisti Katrin Batsi sõnul seisab tegevus lammutus- ja ehitustöödeks vajalike lubade saamise taga. «Meie plaan on Männiku mini-Rimi asemele ehitada suurem super-Rimi kauplus. Selleks tuleb hoone lammutada,» selgitas Bats. «Lammutus- ja ehitustöödeks vajalike lubade saamine on aga võtnud oodatust kauem aega ning seepärast selline tööde seisak aset leidiski.»

«Loodame, et saame hakata maikuu jooksul lammutustöödega pihta ning uue kaupluse tahame avada 2019. aasta esimesel poolel,» sõnas Bats.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles