Ruhnlased on kimpus Pärnu sadamas tasuta parkimisega (1)

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ruhnu liinil sõitev liinilaev Runö Pärnu sadamas.
Ruhnu liinil sõitev liinilaev Runö Pärnu sadamas. Foto: URMAS LUIK / PRNPM/EMF

Pärnu sadamakai kinnistu omanik, kes seadis mullu kail sisse tasulise parkimise, ei taha kõigile Ruhnu valla poolt esitatud nimekirjas toodud sõidukitele tasuta parkimist lubada, sest peab seda nimekirja liiga pikaks.

Pühapäeval laevaga Pärnusse saabunud ruhnlastest autoomanikud, kes parkisid oma sõidukid 4. mail sadama kaile, avastasid üllatusena sõiduki juurde jõudes selle tuuleklaasilt trahvikviitungi, vahendab Meie Maa.

Mures ruhnlased pöördusid vallavanema poole, kes soovitas neil trahv maksmata jätte ja lubas asja uurida. Mõne päeva pärast tühistati ruhnlaste trahvid, kuid tuleviku osas ei tahtnud Pärnu sadamakai kinnistu omanik, kes kõigile Ruhnu valla esitatud nimekirjas toodud sõidukitele priid parkimist lubada, sest peab seda nimistut liiga pikaks.

«Ruhnus elab aastaringi 50 inimest, kõik nad ju ei käi mandril autoga, nende inimeste, kes reaalselt ei ela Ruhnus, suvepuhkust ei pea eraettevõtja doteerima,» leidis Kokk.

Loe lähemalt Meie Maast.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles