Prisma laiendab oluliselt tööstuskaupade valikut (1)

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sikupilli Prisma
Sikupilli Prisma Foto: Mihkel Maripuu

Prisma Peremarket viib 2018. aasta jooksul lõpuni põhjaliku sortimendivärskenduse tööstuskaupade osas, laiendades oluliselt senist tootevalikut.

Prisma toob oma klientidele lähemale kvaliteetsed tooted ja tuntud brändid, andes võimaluse osta hea hinnaga seni peamiselt erikauplustesse kuulunud riideid, jalatseid, kodu- ja sisustustarbeid, keraamikat, spordi- ja matkatarbeid, teatas ettevõte. 

Valikusse on lisatud eestlastele tuntud Skandinaavia kvaliteetbrände nagu Fjällräven, Didriksons, Kuoma, Ecco, Iittala, Aarikka, Hackmann ja paljud teised. Ettevõtte tegevjuhi Jussi Nummelini sõnul on Prisma eesmärk pakkuda kvaliteetbrändide tooteid turu parima hinnaga, tehes need sel moel inimestele kättesaadavamaks.

«Alustasime värskendusprotsessi aasta tagasi ning 2018. aasta lõpuks oleme võtnud eesmärgiks välja vahetada 80 protsenti tööstuskaupadest, et tuua lai valik kvaliteetbrändide tooteid kliendile lähemale,» rääkis Nummelin. Ta lisas, et häid hindu saavad nad pakkuda tänu jaeketi suurusele ning tihedatele sidemetele Soome emafirmaga.

Prisma on veendunud, et võrreldes suuremate riikidega on Eesti kaupluste valik kitsas ja turu väiksuse tõttu tooted kallid. Just kuulumine SOKsse võimaldab Prismal kliendini tuua värskema ja soodsama valiku nimekaid Skandinaavia brände, ütleb jaekett, kellel on ainukesena Eestis viimastel aastatel käive vähenenud.

Prisma ostujuht Tõnis Tomingas lisas, et Prismasse jõuavad mitme tuntud kaubamärgi tooted enamasti Eestis esimesena, näiteks leiab sealt alati värskeimat Iittala ja Arabia valikut. Hinnaerinevus võib küündada 10-20 euroni.

«Pikemas perspektiivis teeb tööstuskaupade ostmine Prismast mõistlikuks ka püsikliendiprogramm Konto, kuhu iga ostuga saab koguda boonuspunkte,» märkis Tomingas. Ta toonitas, et kindlasti jäävad Prisma valikusse ka Eesti tootjate tooted. 

Prisma Peremarket tegutseb Eestis alates aastast 2000. Ketil on Tallinnas, Tartus ja Narvas ühtekokku kaheksa kauplust, mis pakuvad tööd enam kui 700 inimesele. Prisma Peremarket kuulub Soome S-grupi kontserni, mis tegutseb Soome, Eesti ja Venemaa turgudel. Prisma on kõige laiema valiku ja soodsaima ostukorviga poekett Eestis.

INFOKAST: Prismas esindatud kvaliteetbrändid

  • Riided, vabaaeg, jalatsid: Fjällräven, Camelbak, Didrikson, Ecco, Helly Hansen, Björn Borg, Craft, Sloggi ja GANT aluspesu, Lee Cooper, Luhta, Rukka, Icepeak, Ivana Helsinki
  • Matkatarbed: Leatherman, Victorinox, Suunto, Halti ja Retki 
  • Tööriided: L.Brador 
  • Lasterõivad- ja jalanõud: Lassie, Reima, Reimatec, Kuoma, Ciraf, Didriksons, Viking
  • Sporditarbed: Stiga, Tunturi jalgrattad, Bauer, Wilson, Arena, Speedo, Fatpipe, Fast, CCM, Gymstick
  • Kodu ja sisustus: Vallila, Iittala, Arabia, Fiskars, Brio, Finlayson, Joutsen ja Familon, Aarikka, Brita, Finnlumor, Hackman, Luhta Home, Moccamaster, Moomin, Muurikka grilltarvikud.
  • Autokaubad: Kungs, Lasol, Valvoline, Bosch

Allikas: ettevõte

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles