Hirmutav tõde: Instagram hakkab näitama, kui palju sa seal aega veedad (1)

Heelia Sillamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Volodymyr Melnyk / PantherMedia / Volodymyr Melnyk

Sotsiaalmeediasõltuvus on üha suurem noorte seas leviv probleem, mistõttu otsustas Instagram oma mainet parandada ja selle vastu võitlema hakata. Nii tuleb rakendus turule uue funktsiooniga, mis näitab kasutajatele, kui pikalt nad oma aega Instagramis surnuks löönud on.

Uue funktsiooni töötas välja IT-ekspert Jane Manchun Wong ning Instagrami juht Kevin Systrom on omalt poolt kinnitanud, et juba lähiajal jõuab see sotsiaalmeedia kasutajateni, vahendab Business Insider.

Hetkel pole veel aga avalikustatud, mis andmeid inimestele täpselt näitama hakatakse - kas seda, kui pikalt sa oled üldse aegade jooksul Instagramis aega veetnud või seda palju sa sel päeval seal ringi oled vaadanud.  

Samuti võimaldab uus funktsioon Instagrami kasutajatel endale piirangud kehtestada. Näiteks kui otsustad, et soovid Instagrami kasutada järjest vaid pool tundi, siis selle aja möödudes läheb rakendus ise automaatselt kinni.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles