Rongisõitjad peavad homsest arvestama uue sõiduplaaniga

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu-Tallinn rong Tartu vaksalis.
Tartu-Tallinn rong Tartu vaksalis. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Alates 22. maist hakkab kehtima uus Tallinna-Tartu, Tartu-Valga ja Tartu-Koidula/Piusa liini sõiduplaan

Seoses ulatuslikust taristurikkest põhjustatud piiratud läbilaskevõimega Tartu jaamas, teenindab Elron reisijaid alates homsest, 22. maist Tallinna-Tartu, Tartu-Valga ja Tartu-Koidula/Piusa suunal muudetud sõiduplaani alusel. Asendusbusse ei kasutata.

Tallinna-Tartu liinil muutuvad osade reiside väljumisajad. Tartu-Valga ning Tartu-Koidula/Piusa suunal toob Tartu jaama piiratud läbilaskevõime kaasa kõikide reiside väljumisaegade muutuse.

Muudetud sõiduplaanid on leitavad Elroni kodulehelt elron.ee ning peatustes olevatelt infostendidelt. Tasuta rongiinfot jagab ka ööpäevaringne infotelefon 616 0245.

Eesti Liinirongid AS on kaubamärgi Elron (www.elron.ee) all tegutsev riigile kuuluv ettevõte, mis pakub kiiret, mugavat, turvalist ja keskkonnasõbralikku ühistransporti elektri- ja diiselrongidega kõigil Eesti rongiliinidel. 2017. aastal tehti Elroni rongidega 7,3 miljonit sõitu, sõidugraafikus püsisid 99,15% rongidest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles