Eestlased armastavad öösel poes käia: Prisma muudab veel kaks poodi ööpäev läbi avatuks (5)

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sikupilli Prisma.
Sikupilli Prisma. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Sikupilli Prisma ööpäevane lahtiolek on end ära põhjendanud, mistõttu plaanib ettevõtte nii Lasnamäe kui ka Mustika keskuse Prismad muuta samuti ööpäev läbi avatuks.

Prisma Peremarketi kommunikatsioonijuht Piret Lankots kinnitas venekeelsele Postimehele, et Prisma plaanib avada veel kaks ööpäev läbi avatud poodi – Mustika ja Lasnamäe Prisma. «Paljud inimesed jõuavad suvel oma maakodudest hilja koju. Tahame pakkuda neile võimalust osta neile sobival ajal,» sõnas Lankots ja lisas, et uued Prismad avatakse niipea, kui ettevõte on saanud selleks piisaval arvul töötajaid juurde. «Praegu oleme teatanud vabadest töökohtadest nii internetis kui ka ühistranspordis.»

Sikupilli Prisma avas esimest korda ööpäevaks uksed tänavu 1. märtsi ööl vastu 2. märtsi. Lankotsa sõnul võtsid kliendid võimaluse käia poes ööpäev läbi hästi vastu ja huvi on stabiilselt kõrge.

Maxima tegevjuhi Vygintas Šapokase sõnul ei plaani nende ettevõte sellega kaasa minna. «Keskendume päevaste tööprotsesside parendamisse – see on aeg, mil kliendid meie kauplustes käivad. Siiani paistab meile, et meie kliendid kasutavad öist aega puhkamiseks ja magamiseks. Seetõttu püüame ka ise öösel pigem magada,» rääkis Šapokas.

Ka Coop ei plaani oma poode ööpäevaks avada. «Kuid Prismale soovime edu!» sõnas Coopi kommunikatsioonijuht Martin Miido.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles