Suvesaarlane avab kabrioletirendika

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saaremaal puhkajatel on sel suvel võimalik ka kabriolet rentida.
Saaremaal puhkajatel on sel suvel võimalik ka kabriolet rentida. Foto: Monkeybusiness Images / PantherMedia / Monkeybusiness Images

Kuressaares alustab peagi rendifirma See Saaremaa ehk eesti keeli Näe Saaremaad, mis lisaks paatidele ja aerusurfilaudadele pakub vaid lahtiseid sõiduautosid ehk kabriolette.

Ettevõtte nimega Kiigemäe Päike OÜ eestvedajate, suviti Saarekülas elavate Kalle ja Eva Killari sõnul alustavad nad oma ettevõtmisega sel suvel, vahendas Saarte Hääl. «Võib öelda, et proovime 2018. aasta suvel, kuidas meie teenused vastu võetakse ja mida tagasiside põhjal saaks parandada või teisiti teha,» selgitas Kalle Killar.

Eesmärk on nende jaoks aga selgelt paigas – laiendada Saaremaa külastajale pakutavate teenuste ringi ja teha saarekülastus eriliseks. «Sellest ka mõte, miks just kabrioletid – Kuressaare on ju Eesti päikesepealinn ja Saaremaal paistab alati päike!» põhjendas Kalle Killar.

Loe lähemalt Saarte Häälest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles