Iga mehe unistus? vasta kümnele küsimusele ja start-up loob sulle isikliku lõhnaõli (1)

Heelia Sillamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Leah-Anne Thompson / PantherMedia / Leah-Anne Thompson

Kui hästi lõhnamise vastu pole kellegil midagi, siis mööda poode õige lõhna taga ajamine võib nii mõnegi mehe jaoks tüütuks osutuda. Start-up Hawthorne pakub sellele probleemile aga lahendust - vasta kümnele küsimusele ning selle põhjal pannakse kokku just sulle sobiv lõhnaõli. 

Ettevõtte loojate sõnul pole tegemist suvalise testiga - kümme küsimust on hoolikalt läbi mõeldud, võttes arvesse nii teaduslikke uuringuid, kui keha eripärasusi ning nii suudavad nad enda sõnul 95-protsendilise tõenäosusega kokku panna kliendile meeldiva lõhna. 

Küsimused on iseenesest aga lihtsad. Nii küsitakse näiteks milline lõhn on sul praegu, kui aktiivne sa oled, mis on su lemmik jook ning milline iseloom ja stiil sul on. 

Seejärel vaatab start-up sinu vastused üle ja paneb kokku lõhnaõli, mis peaks sinu vastustega kõige paremini kokku minema. Ühe parfüümipudeli eest tuleb maksta umbes 50 eurot. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles