Usu või ära usu: Tele2 pakub juhipraktika tegijale tasuta tätoveeringut (1)

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tätoveeringu tegemine
Tätoveeringu tegemine Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Tele2 Eesti juht Chris Robbins otsib enda kõrvale aastaks tegevjuhi praktikale noort visionääri, kellele ta pakub enda kinnitusel Eesti ekstreemseimat treeningprogammi, mille lõpus lubab soovi korral kinni maksta tätoveeringu tegemise.

Chris Robbinsi sõnul on praktika tema käe all kõige pöörasem, lahedam ja raskem treeningprogamm, mida Eestis kellelegi on pakutud.

«Jah, vastab tõele, et luban praktikandile mälestuseks arenguprogrammist vabalt soovitud tätoveeringu kinni maksta. Mu enda elu põhiväärtused on tindiga naha alla kirjutatud, et need mul alati meeles püsiksid, aga muidugi pole see teistele kohustuslik,» naeris Robbins.

Kõigil huvilistel on võimalik Tele2 juhiga kohtuda isiklikult 4. juunil Ronimisministeeriumis ja panna end proovile kaljuronimises. Kandideerimise eelduseks see siiski ei ole aga ka praktikaprogrammile kandideerimine on katsumus omaette - soovijatel tuleb enda tutvustamiseks teha video.

«Inimene, keda ma otsin peab olema teistmoodi mõtlemisega, tugev kommunikatsioonis, psühholoogias ning inglise keeles,» rääkis Robbins.

Aastaks võetavaid praktikante võib olla ka mitu ning neid ootavad korralik palk, personaalne arenguprogramm ja rahvusvahelised ärireisid. Tegevjuhi praktikandi tööülesanded on rahvusvahelise suurfirma strateegia loomises kaasalöömine ning tegevjuhi toetamine igapäevases töös.

Ettevõte ootab tegevjuhi praktikale peamiselt viimase aasta tudengeid või värskeid ülikoolilõpetajaid. Tegu on paindlikku tööaega pakkuva kohaga. Praktika lõppedes teeb Tele2 praktikandile tööpakkumise.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles