Bonaqua vesi kaob poelettidelt

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bonaqua maitsevesi.
Bonaqua maitsevesi. Foto: PEETER LANGOVITS / PM/EMF

Eesti poelettidele jõudis igapäevatarbimiseks mõeldud naturaalne mineraalvesi Neptūnas, mis asendab järk-järgult Bonaqua kaubamärgi tooted.

«Neptunase naturaalne mineraalvesi on Läti ja Leedu turgudel väga populaarsed ja hinnatud eeskätt perede ja laste seas, seetõttu otsustasime, et uuendame oma tooteportfelli ja pakume tarbijale midagi uut. Kuigi vesi on olnud poodides saadaval alles lühikest aega, siis näeme, et see madala mineraalsusega joogivesi on inimeste poolt juba hästi omaks võetud,» ütles Coca-Cola Balti Jookide AS avalike suhete juht Nele Normak.

Neptūnas.
Neptūnas. Foto: Tootja foto

Neptūnas on väga vähese mineraalide sisaldusega puhas looduslik mineraalvesi.

Mineraalvesi pärineb Varėna metsades asuvatest puurkaevudest Leedus. Eestis müüakse karboniseeritud ja  karboniseerimata vett ning mündi ja sidrunimaitselist vett, millele ei ole suhkrut lisatud.

Neptūnase vesi oli seni saadaval Leedus ja alates 2017. aastast ka Lätis. Bränd lansseeriti 1999. aastal ja ühisettevõte The Coca-Cola Company ja Coca-Cola Hellenic ostis selle 2016. aastal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles