10 pöörast toodet, millega rannas igavust peletada

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inimbowling.
Inimbowling. Foto: Google

Kuigi kuuma päikese käes pikutamine on igati tore suvine tegevus, võib see püsimatute inimeste jaoks juba poole tunniga liiga iagavaks muutuda. Seetõttu tasub pilk peale heita esmapilgul pöörasena näivatele toodetele, millega järgmine kord rannas käik nii enda kui sõprade jaoks tunduvalt lõbusamaks muuta.

1. Metallidetektoriga sandaalid - Kes rannas aega raisata ei soovi, võib endale soetada praktilised metallidetektoriga plätud, millega on hea õnne korral võimalik liiva seest midagi väärtuslikku leida ja seeläbi puhkepäeva lõpus juba mõnevõrra rikkamana tagasi koju naasta.

Foto: Google

2. Puldiga juhitav joogiauto - Juhul, kui lihtsalt istumine muutub igavaks, kuid enda liigutamiseks ei jätku ka jõudu, võib meelt lahutada hoopiski puldiautoga, millega enda juurde sõidutada varasemalt varjulisemasse kohta jäetud karastavaid jooke. 

Foto: Google

3. Inimbowling - Juba mõte täispuhutud palli sees bowlingukuuli asemel pehmete kurikate pikali jooksmisest kõlab kõike muud kui igavalt, niiet kindlasti on tegemist erilise tegevusega, millega rannas ka teistele suvitajatele omajagu huumorit pakkuda.

Foto: Google

4. Grillpaat - Tegemist pole küll just kõige soodsama lõbuga, kuid huvi korral saab 43 000 euro eest endale osta ümmarguse paadi, mille keskele on ehitatud grill. 

Foto: Google

5. Liiva sisse keeratavad kiiged - Kuigi ühistranspordiga randa sõites ei ole raudjalaga kiige kaasa tassimine just kõige mõistlikum idee, võivad autoga liiklejad julgelt liiva sisse kinnitatavad kiiged endaga kaasa võtta ning päikeseloojangut märksa mugavamalt, kui liivase lina peal pikutades nautida. 

Foto: Google

6. Täispuhutav raadiopadi - Kes soovib telefoni akut säästa, võib randa kaasa võtta hoopis täispuhutava padja, mis on ühtlasi ka meelt lahutav raadio.

Foto: Google

7. «Kühvelkäed» - Lapsemeelsust ei tasu ka vanemas eas unustada, kuid sealjuures võib enda elu lihtsamaks teha küll - «kühvelkätega» läheb suure liivalossi ehitamine tunduvalt kiiremini, kui peopesades liiva tassides.

Google

8. Hiiglaslik rannapall - Palli mängimisega igavuse peletamises pole iseenesest midagi uut, kuid sõpradega hiiglasliku rannapalli taga ajamine teeb klassikalised mängud kindlasti kaks korda keerulisemaks ja naljakamaks.  

Foto: Google

9. Palgimäng - Mis saaks olla lõbusam, kui üksteise vette lükkamine?

Foto: Google

10. Grillkohver - Grillimine on tänuväärt tegevus, mis peletab lisaks igavusele ka nälja. Sealjuures on aga suure grilli kaasa tassimine hirmus tüütu, mistõttu võib endale soetada pisikese grilli, mis näeb välja justkui tavaline kohver.

Foto: Google
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles