Staarblogija Mallukas toob pereelu teleekraanile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AFP / Scanpix

Järgmise nädala esmaspäeval jõuab staarblogija Malluka pereelu saates «Malluka suvi» Kanal 2e ekraanile. See on nende viimane suvi neljakesi, sest sügisel on oodata perelisa ning sellest suvest tuleb viimast võtta!

Staarblogija Mallukas hakkab hooga puhkama. Iseasi kuidas see suvitamine kasvava kõhu, aastase Lende ja 4-aastase Mariga välja kukub. Lõbusal rännakul avastatakse Eestimaad ja tutvustatakse lastega reisimise ilu ja valu.

Kavas on see, mis suvitaval eestlasel ikka. Grillipidu, toimetamised aias, roadtrip läbi Eestimaa matkaautoga, seiklus RMK matkamajas, festivalid, veekeskused, seikluspargid, loomaaed ja lõbustuspark jne.

Malluka pere ei karda pööraseid seiklusi, pihib blogija Elu24le. «Olen õppinud, et enne lapsi oli nii lihtne igal pool käia,» ütleb Mallukas. Nüüd peab ta kõike planeerima ja lastega arvestama. Õnneks peavad tema lapsed seiklustele vapralt vastu, lubab blogija.

Foto: AFP / Scanpix

Avastame sel lõbusal rännakul Eestimaad, näeme lastega reisimise ilu ja valu ja tutvume selle pöörase perega lähemalt. 

Mallu perele omases lõbusas võtmes jagatakse ka praktilisi soovitusi suvisteks ettevõtmisteks. Kuidas korraldada vägevat suvist aiapidu, kuidas lapsi pikal autosõidul rõõmsa ja rahulikuna hoida, mida matkale kaasa võtta, kuhu minna ja mida teha. 

Lustakas suvesaade «Malluka suvi» alustab Kanal 2s esmaspäeval, 04.06, kell 21.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles