Liivakasti täitematerjal pahandas lapsevanemaid

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saarlased on pahased kivise liivakasti sisu peale.
Saarlased on pahased kivise liivakasti sisu peale. Foto: the builder / PantherMedia / the builder

Möödunud aasta novembri lõpus Saaremaal, Orissaares valmima pidanud mänguväljakuga seonduv on toonud kaasa mitu pahameeletormi, alates mänguväljaku valmimise venimisega lõpetades kastu ümber oleva märja alaga.

Nüüd on aga sealne liivakast saanud kivise täitematerjali, kus liivalossi ehitamisest võib vaid und näha, vahendab Meie Maa.

Pahane lapsevanem tegi nädalavahetusel Hoolin Orissaare Facebooki gruppi ka sellekohase postituse ning oli neid, kes kaasa pahandasid ja nimetasid kogu mänguväljakut suureks eksituseks, aga ka neid, kes soovitasid läheneda loominguliselt ja kividest näiteks torne, mustreid ja aedu laduda.

«Tegemist on kindlasti liivakastiga, aga see oli tööõnnetus, et sinna ei sattunud puhas liiv, vaid liiv, kus on suuremaid kive sees. Oleme juba töö tegijaga rääkinud ja ta vahetab selle välja,» sõnas Orissaare teenuskeskuse juhataja Taavi Kand, kes ei osanud öelda, mille jaoks see täide tegelikult mõeldud oli.

Loe lähemalt Meie Maast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles