Poola riidemüüja Pepco jõuabki sel nädalal Eestisse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pepco lasteriided
Pepco lasteriided Foto: Evija Trifanova / LETA

Reedel avab Tallinnas Nautica keskuses uksed Poola päritolu kodukaupade- ja riietemüügi jaepoodide kett Pepco.

Pepco avab reedel uksed Nautica sadamapoolse sissepääsu juures, teisel korrusel. Kauplus pakub väga soodsate hindadega rõivaid ja majapidamiskaupu ning omab üle Euroopa ligi 1400 kauplust, teatas Nautica. Neljapäeval ja reedel leiab keskuses aset ka Nautica Sale sooduskampaania, kui kaupade hinnad on langenud kuni 80 protsenti.

«Nautica on alates avamisest saanud väga sooja vastuvõtu osaliseks nii klientide kui üürnike poolt,» sõnas keskuse omanikfirma Capfield juhatuse liige Ruben Gornischeff. Möödunud nädalal avasid keskuses kauplused ka populaarne mängupood WePlay! ning surnumere soolast valmistatud kosmeetikatooteid müüv Ever4Ever.

«Koos Pepcoga kasvab meie pakutav kesklinnas unikaalsete brändide valik veelgi,» on Gornischeff veendunud. Ühtlasi on Nautica pikendanud suveperioodiks majaesises parklas tasuta parkimist kahe tunnini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles