GALERII: pool miljonit maksev Eesti esimene kinorestoran avab uksed

Angela Blumkvist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Peagi avab oma uksed Kristiine Keskuses asuv meelelahutuskeskus, milles asub Eesti esimene kinorestoran. Kuidas selline lahendus välja näeb, milline on menüü ja kas ribisid näriv naaber kinoelamust ei riku?

Mida uut pakub verivärske kino? 

Apollo kino juht Rauno Stüffi sõnul on Eestis kinokülastajate harjumus ühendada kinokülastus väljas söömisega järjest kasvanud. Lähipäevil avatakse Eesti esimene kinorestoran, mille ehitusse ja arendusse investeeriti ligi pool miljonit eurot. «Lisaks ülimugavatele eritellimusel valmistatud neljakümne neljale pehmele kinotoolile ja täissuuruses toidulauale on kinorestoranis kasutusel ainulaadne puutetundliku ekraaniga tellimissüsteem, mis võimaldab edastada oma toidu- või joogitellimuse toolilt tõusmata ja teenindajat kutsumata,» tutvustab Stüff ning lisab, et kõige selle eesmärk on muuta kliendikogemust järjest mugavamaks ja seda kogu Euroopa kontekstis. Kinorestoranis on kasutusel teravaimat võimalikku pilti pakkuv Barco laserprojektor ning kinosaali heli tuleb Dolby 7.1 helisüsteemist.

Filmivalik peaks kinohuviliste jaoks olema piisavalt mitmekesine: «Hollywoodist kodumaiste filmideni ja  animafilmidest kuni märulitega ja komöödiatega,» kinnitab Stüff.

Milline saab olema menüü?

Menüü saab Stüffi sõnul olema piisavalt mitmekülgne. «Traditsiooniline popkorn, tervislikud salatid, ribid, nacho’d, sibularõngad, quesadilla’d, fajita’d, võileivad, pastad, kanatiivad, veiselihast valmistatud O’Learyse burgerid,» loetleb ta. Juhi sõnul söömine filminautimist kindlasti segama ei hakka: «Oleme oma menüü ka selliselt kokku pannud, et võimalikult minimaalselt kinoelamust segada.»

Kui palju peab pileti eest kinokülastaja keskmiselt välja käima? 

Apollo klubi liikme hinnad algavad nädala sees 8,49 eurost ja Stüffi kinnitusel ei ületa kalleimad piletid 10 eurot. Lastepiletite hinnad algavad 6,49 eurost. Lisaks kehtivad kinoklubi soodustused nüüdsest ka O’Learyse spordirestoranis.

Kas tulema peaks pigem lasteta või on ka lastele mõeldud? 

Uudne kino koos ribide ja sibularõngastega tekitab küsimusi, kas lapsed üldse taolisesse kohta oodatud on. Stüffi kinnitusel on lastega pered oodatud ning perekülastus mugavaks tehtud. Saalis on olemas ka perelauad, kus kõik koos saavad istuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles