Gonsiori tänava remont tekitas Selveris kliendipõua

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Torupilli Selveri kassad
Torupilli Selveri kassad Foto: Toomas Huik / PM/SCANPIX BALTICS

Tallinnas suleti alates 1. juunist remondiks Gonsiori tänav ning ühtlasi muutus keeruliseks ligipääs selle ääres asuvale Torupilli Selverile, mille klientide hulk on nüüd varasemast tunduvalt väiksem.

Torupilli Selverit pärast teeremondi algust külastanud on märganud, et poes on kliente hõredalt isegi tipptunnil, vahendab ERR uudised. Selveri turundusosakonna veebijuht Jürg Samel kinnitas, et Gonsiori tänava remont mõjutab selle poe tööd olulisel määral, kuid märkis samas, et poekett pole analüüsinud, kui suurt kahju remondi tõttu kantakse, sest numbriliste järelduste tegemiseks on veel vara.

«Eks see remont oli ette teada ja nii palju valmistusime, et arvestasime väiksema käibega ja oleme tellinud vähem kaupa,» lisas Samel.

Tema sõnul ei ole Selveril kavas linnalt mingit kompensatsiooni taotleda ning nad loodavad, et kliendid saavad oma ostud seni tehtud mõnest teisest poest.

Loe lähemalt ERR Uudistes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles