Sisuturundus

Kahvliahvid soovitavad: Magus tahiinimääre

FOTO: Hele-Mai Alamaa

“Meie Nutella, tegelikult veel parem!” naersid palestiinlannad, määrides röstsaiale viinamarjasiirupiga segatud tahiinit. Sama mõnus tahiinimääre valmib koos tumeda šokolaadiga!

Retsept on ilmunud Pere & Kodu aprillinumbri toidulisas Pereköök (autor Merle Liivak). Autori reis Palestiinasse toimus koostöös MTÜ Mondoga osana Euroopa Komisjoni poolt rahastatavast projektist Media4Development.

1. variant

  • tahiinit
  • viinamarjasiirupit või granaatõunasiirupit (leiab eripoodidest)
  • kaunistuseks granaatõunaseemneid

Sega tahiini sekka maitse järgi viinamarjasiirupit. Määri röstsaiale, lisa kaunistuseks granaatõunaseemneid või kasuta lihadipina.

FOTO: Hele-Mai Alamaa

2. variant

  • 200 g sulatatud tumedat šokolaadi
  • 3 sl tahiinit
  • 3 sl kookosrasva

Sulata veevannis šokolaad. Eraldi potis sulata kookosrasv ja sega koos tahiiniga kõik kokku. Kastet jagub mitmeks söögikorraks, säilib purgikeses vedelana toatemperatuuril.

NB! Tahiini + mesi + sorts sidrunimahla on hea kurguvalurohi!

FOTO: Hele-Mai Alamaa

Allikas: http://kahvliahvid.ee/retsept/magus-tahini-maare/

    Toimetus ootab lugejate küsimusi Saada küsimus

    Loe ka neid

    Tagasi üles