Sisuturundus
Kahvliahvid soovitavad: Magus tahiinimääre
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Meie Nutella, tegelikult veel parem!” naersid palestiinlannad, määrides röstsaiale viinamarjasiirupiga segatud tahiinit. Sama mõnus tahiinimääre valmib koos tumeda šokolaadiga!
Retsept on ilmunud Pere & Kodu aprillinumbri toidulisas Pereköök (autor Merle Liivak). Autori reis Palestiinasse toimus koostöös MTÜ Mondoga osana Euroopa Komisjoni poolt rahastatavast projektist Media4Development.
1. variant
- tahiinit
- viinamarjasiirupit või granaatõunasiirupit (leiab eripoodidest)
- kaunistuseks granaatõunaseemneid
Sega tahiini sekka maitse järgi viinamarjasiirupit. Määri röstsaiale, lisa kaunistuseks granaatõunaseemneid või kasuta lihadipina.
2. variant
- 200 g sulatatud tumedat šokolaadi
- 3 sl tahiinit
- 3 sl kookosrasva
Sulata veevannis šokolaad. Eraldi potis sulata kookosrasv ja sega koos tahiiniga kõik kokku. Kastet jagub mitmeks söögikorraks, säilib purgikeses vedelana toatemperatuuril.
NB! Tahiini + mesi + sorts sidrunimahla on hea kurguvalurohi!