Prisma avab täna Tallinnas teise ööpoe (1)

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prisma ostukorvid.
Prisma ostukorvid. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Prisma jätab alates tänasest Mustamäel Mustika keskuses asuva hüpermarketi vähemalt sügiseni ööpäev läbi avatuks.

Mustamäe Prisma esimene töö-ööpäev algab 19. juuni hommikul kell 8.00 ning uksed jäävad avatuks ka pärast seni tavapärast sulgemisaega kell 23.00, teatas firma.

AS Prisma Peremarket tegevjuhi Jussi Nummelini sõnul näitab märtsi alguses Eesti esimese 24/7 hüpermarketina avatud Sikupilli Prisma edu, et Tallinna ja selle lähiümbruse elanikel on huvi ja vajadus tööstuskaupade poe järele, mis on avatud ka hilistel õhtu- ja varastel hommikutundidel.

«Oleme Sikupilli Prisma klientidelt ligi kolme kuu jooksul saanud väga positiivset tagasisidet ja arvukaid küsimusi, kas ja millal teistes Tallinna piirkondades kaupluse ööpäev läbi avame. Nüüd saame Mustamäe, Nõmme ja Õismäe ning kaugemategi linnaosade inimeste soovidele vastu tulla,» lisas Nummelin.

Mustamäe Prisma on ööpäevaringseks avamiseks valmistunud juba mitu kuud. Sikupilli keskuses on Prisma kõige aktiivsem külastusperiood tööpäevadel kella 1ni ja nädalavahetustel kella 2ni.

Prisma Peremarket tegutseb Eestis alates aastast 2000. Ketil on Tallinnas, Tartus ja Narvas ühtekokku kaheksa kauplust, mis pakuvad tööd enam kui 700 inimesele.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles