Hiiul avatud Rimi supermarketis on alkohol silma alt ära

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmapäeval avatud Hiiu Rimi.
Kolmapäeval avatud Hiiu Rimi. Foto: Rimi

Kolmapäeval avati Hiiu Ärikeskuses uus Rimi supermarket, kus müügipinda on 1022 ruutmeetrit ning kaubavalikus ligi 7500 toodet. Uus ärikeskus asub Pärnu mnt ning Vääna tänava ristil Pärnu mnt 386.

«Oleme Hiiu Rimi supermarketis alkohoolsete jookide ala paigutanud selliselt, et poekülastaja ei peaks puutuma alkoholiriiulitega vältimatult kokku,» sõnas Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuht Andrija Arro pressiteates. «Alkoholi väljapanek on sätitud nii, et see ei ole kohe märgatav ning keegi nende riiulite vahele niisama eksida ei saa.»

«Kuna kaupluse ümbruskonnas on peamiselt elumajad, siis Hiiu Rimist saab paljude jaoks kodupood –  oleme uues supermarketis hästi esindatud nii esmatarbe- kui toidukaupade mitmekülgse valikuga. Näiteks on Hiiu Rimis laia sortimendiga värske kala lett ning väga populaarne Talu Toidab müügiala,» lisas Arro.

«Hiiu Rimi pakub samuti rikkalikku valmistoidu valikut –  soojade söökide hulgast leiab isegi supi ning külmtoitude seast klientide suure lemmiku, sushi. Sooja saiakese kõrvale saab võtta aga automaadist värske kohvi. Lisaks müüakse kaupluses smuutisid, mis on valmistatud kohapeal ning peaks rõõmustama iga tervisesõpra,» rääkis Arro.

Hiiu Ärikeskuses on lisaks Rimile veel apteek, lillepood, loomakauplus, postipakiautomaadid ning pitsakoht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles