Taxify autodest kaovad kaardimakseterminalid

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taxify.
Taxify. Foto: Taxify

Alates 1. juulist ei saa Taxify sõidujagamisteenuse eest enam tasuda kaardimakseterminali kasutades. Ettevõte soovitab selle asemel kasutada äpisisest makset, jätkuvalt saab tasuda ka sularahas.

Taxify Eesti operatiivosakonna juht Martin Järve sõnul aitab muudatus vähendada juhtide kulusid ning lühendada sõidu- ja ooteaega klientide jaoks. «Praegu kannavad juhid kaardimakseterminali kulusid olukorras, kus terminali kasutab vaid kolm protsenti klientidest. Valdavalt kasutavad kliendid äpimakset, mis on ka kiireim ja mugavaim viis tasumiseks. Kaardimakse puhul võib tasumisele kuluda minut, äpimakse korral saab klient sõidu lõppedes autost välja astuda ning arve on automaatselt tasutud,» rääkis ta ettevõtte pressiteates.

Seni kaardimakset eelistanud klientide üleminek äpimaksetele muudab Järve sõnul lühemaks ka ooteaega. «Kaardimakse võimalust pakub vaid osa juhtidest. Äpimakseid võtavad vastu kõik juhid. Nii vähenevad ooteajad ning klient saab tõepoolest lähima auto,» ütles ta.

Äpisisese makse jaoks saab oma pangakaardi andmed lisada Taxify rakenduses. Olles kaardi maksemeetodina salvestanud, ei ole autos muul moel tasumine enam vajalik.

Eestis saab Taxify äpisiseseid makseid teha Mastercardi, Visa ja American Expressi krediitkaartidega ning deebetkaartidega, mis võimaldavad maksta internetis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles