KFC kiirtoidukett Eestis veel niipea uksi ei ava (4)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KFC
KFC Foto: ALY SONG / REUTERS

Ameerika kiirtoidukett Kentucky Fried Chicken (KFC) sügisel T1 kaubanduskeskuses uksi ei ava.

«Praeguse seisuga seda konkreetset Ameerika ketti ei ole tulemas Eestisse veel lähiaastatel,» ütles T1 Mall of Tallinn juhatuse liige Allan Remmelkoor BNSile.

Remmelkoore sõnul käisid küll keti esindajad keskusega tutvumas ning peeti läbirääkimisi, kuid brändi esindajad otsustasid Eestisse mitte laieneda.

Oktoobris avatavasse kaubanduskeskusesse tuleb üle 30 kohviku ja restorani, kuid konkreetseid nimesid ettevõte veel ei avalda. «Tasapisi hakkame nendel teemadel rääkima, aga esimese hooga jääksin vastuse võlgu,» ütles Remmelkoor.

Pro Kapitali poolt Ülemiste keskuse lähedusse rajatava kaubakeskuse T1 Mall of Tallinn brutomaht on kokku 130 000 ruutmeetrit, sellest ligi 55 000 ruutmeetrit moodustab üüripind. Lisaks kohvikutele ja restoranidele avatakse keskuses Selveri hüpermarket, kobarkino, meelelahutuskeskus ning vaateratas, mis püstitatakse keskuse katusele. AS Merko Eesti Ehitus alustas keskuse ehitustöödega 2015. aastal ning see avatakse külastajatele 2018. aasta oktoobris.

Varasemalt on kiirtoidukettide KFC ja Pizza Hut Balti frantsiisivõtja öelnud, et ketid võivad Eestisse laieneda alates 2017. aastast. Tunamullu avaldas KFC ja Pizza Huti Baltikumi regiooni juht Kārlis Zandersons BNSile, et ettevõtte eesmärk on avada restoranid kõikides Baltikumi riikides.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles