Rimi: suve hakul hakataksegi rohkem Eesti kurki ostma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kurgid.
Kurgid. Foto: Margus Ansu

Rimi Eesti Food AS kommunikatsioonispetsialist Katrin Bats tõdes, et Rimi ja Säästumarketi kauplustest pole olulist langust kurkide müügis märgata.


«Küll aga on Rimi kauplustes kohaliku kurgi müük pisut tõusnud ning välismaise kurgi müük vähenenud veidi enam, kui tavaliselt kuu lõpus müügid vähenevad. Seega tõenäoliselt sellel võib olla seos Saksamaal toimuvaga,» selgitas Bats.

Samas aga muutubki Batsi sõnul kurgi hind suve hakul odavamaks, hakataksegi ostma rohkem just kodumaist kurki. «Niipea, kui kodumaist kurki on piisavalt, et katta meie klientide ostuvajadused, müüme vaid kohalikku kurki,» lisas ta.

Säästumarket müüb Hispaania lühikest kurki ning Eesti pikka kurki, Rimis on lisaks neile müügil ka Läti lühikesed kurgid. Rimides müüakse kurki keskmiselt 1750 kilo ja Säästumarketites 3900 kilo päevas.

«Rimi ja Säästumarketi kauplustes müügil olevad kurgid on testitud nii Hispaania kui ka Eesti laborites ning tunnistatud ohututeks. Loomulikult on soovitatav kõiki puu- ning köögivilju, mitte vaid kurke, enne kasutamist pesta,» rõhutas Bats.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles