Sisuturundus

“Minu parim retsept” võistlustöö: kilupirukas

FOTO: FreshGO

E-toidupoe FreshGO retseptivõistluse “Minu parim retsept järgmine retsept on hea vaheldus magusatele pirukatele. See mõnusalt soolane kilupirukas valmib lihtsalt ning sobib suurepäraselt suvistele sündmustele.

Koostisosad:

Telli kõik koostisosad vaid 14,49€ eest FreshGO e-poest koju SIIT.

  • Soolane muretaigen (osta poest või tee ise)
  • 100-150 g kilukonserv
  • 300 g maitsestamata kodujuustu
  • Basiilik
  • 25 g Valio Cheddar juustu
  • 25 g parmesani juustu
  • 8-10 tk päikesekuivatatud tomateid
  • 6-10 tilka Tabasco kastet

Valmistamine:

  • Määri pirukavorm võiga, pane muretaigen vormi ning silu vormis õhukeseks (ca 1-1,5 cm paksuseks).
  • Lõika kilud pooleks, haki basiilik. Haki väiksemateks tükkideks päikesekuivatatud tomatid ning sega kodujuustu sisse koos tabasco kastme ja basiilikuga. Kõige peale lisa kilufileed.
  • Küpseta ahjus 200 kraadi juures umbes 25-30 min.
  • Kui pirukas hakkab kuldset jumet võtma, siis võib selle ahjust välja võtta ning lisada peale riivjuustud.
  • Lase pirukal veel umbes 5 minutit ahjus olla ning lase heal maitsta.

Osale FreshGO retseptivõistlusel “Minu parim retsept”

„Minu parim retsept“ on FreshGO e-toidupoe korraldatav retseptivõistlus. Konkursi peaauhinnaks on ühiskokkamine koos Anni Arroga, millest ilmub ka videolugu ning mahukas artikkel Postimehes. Rahva lemmiku retsepti autorit premeeritakse 150€ FreshGO krediidiga ning teisi ootavad mitmed magusad üllatusauhinnad. Võistlus kestab 31. juulini ja oma retsepti saab sisestada SIIN.

    Toimetus ootab lugejate küsimusi Saada küsimus

    Loe ka neid

    Tagasi üles