«Minu parim retsept» võistlustöö: kilupirukas

FreshGO
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: FreshGO

E-toidupoe FreshGO retseptivõistluse «Minu parim retsept» järgmine retsept on hea vaheldus magusatele pirukatele. See mõnusalt soolane kilupirukas valmib lihtsalt ning sobib suurepäraselt suvistele sündmustele.

Koostisosad:

Telli kõik koostisosad vaid 14,49€ eest FreshGO e-poest koju SIIT.

  • Soolane muretaigen (osta poest või tee ise)
  • 100-150 g kilukonserv
  • 300 g maitsestamata kodujuustu
  • Basiilik
  • 25 g Valio Cheddar juustu
  • 25 g parmesani juustu
  • 8-10 tk päikesekuivatatud tomateid
  • 6-10 tilka Tabasco kastet

Valmistamine:

  • Määri pirukavorm võiga, pane muretaigen vormi ning silu vormis õhukeseks (ca 1-1,5 cm paksuseks).
  • Lõika kilud pooleks, haki basiilik. Haki väiksemateks tükkideks päikesekuivatatud tomatid ning sega kodujuustu sisse koos tabasco kastme ja basiilikuga. Kõige peale lisa kilufileed.
  • Küpseta ahjus 200 kraadi juures umbes 25-30 min.
  • Kui pirukas hakkab kuldset jumet võtma, siis võib selle ahjust välja võtta ning lisada peale riivjuustud.
  • Lase pirukal veel umbes 5 minutit ahjus olla ning lase heal maitsta.

Osale FreshGO retseptivõistlusel «Minu parim retsept»

«Minu parim retsept» on FreshGO e-toidupoe korraldatav retseptivõistlus. Konkursi peaauhinnaks on ühiskokkamine koos Anni Arroga, millest ilmub ka videolugu ning mahukas artikkel Postimehes. Rahva lemmiku retsepti autorit premeeritakse 150€ FreshGO krediidiga ning teisi ootavad mitmed magusad üllatusauhinnad. Võistlus kestab 31. juulini ja oma retsepti saab sisestada SIIN.

Copy
Tagasi üles