Veebikonstaabel hoiatab populaarse arvutimängu petulehtede eest

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fortnite arvutimäng.
Fortnite arvutimäng. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Veebikonstaabel Maarja Punak hoiatab populaarse arvutimängu «Fornite» petulehe võrku langemise ohu eest.

Veebikonstaabel kirjutab oma Facebooki seinal:

«Ettevaatust Fortnite mängijad. Liikvel on erinevad petulehed, mida jagatakse sõnumitena (pildil lisatud) ja mille kaudu pakutakse väidetavalt tasuta raha skinnide ostmiseks. Taolistel suvalistel linkidel klikkides võidakse jääda ilma enda kontost ning pakkuda pättidele võimalust kasutada kontoga seotud krediitkaarti neile vajalike ostude tegemiseks. Minule teatanud isik jäi kontost ilma enda sõnul vaid lingile klikates, seega pole mõtet enda nahal läbi katsetada, kas see nii toimib või mitte.

Kuvatõmmis
Kuvatõmmis Foto: Veebikonstaabel Maarja Punak

Üks viimane uudis, mille Fortnite mängu petuskeemide kohta leidsin: https://www.mirror.co.uk/…/fortnite-scam-tricking-players-f…. Siin on välja toodud ka ametlikud aadressid (epicgames.com ja fortnite.com), mujale ei soovita enda konto andmeid ja paroole sisestada. Lisaks on veidi pikemalt kirjutatud muudest Fortnitega seotud petuskeemidest.

Kuna noored mängijad seovad vanemate loal enda konto vanemate krediitkaardiga, siis kindlasti peab kaardi omanik samuti kontrollima, kas laps on sellistest petuskeemidest teadlik.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles