Tallinnas on parimad koolikokad Nõmme põhikoolis

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näide koolitoidust.
Näide koolitoidust. Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Tallinna haridusameti traditsioonilisel koolitoitlustajate võistlusel tunnistati parimaks Nõmme põhikooli kokad, teiseks jäi Õismäe gümnaasium ja kolmandaks Tallinna I internaatkool.


Koolitoitlustajate tippkolmik saab preemiaks võimaluse täiendada end kolme päeva jooksul Tallinna restoranide peakokkade käe all.

Õismäe Gümnaasiumi kokad valmistasid täna kolmekäigulise lõuna Park Inn Central Tallinn peakoka Andres Mermani käe all.

«Tunnustan kokkasid, kes väärtustavad koolide sööklais kohalikke toiduaineid ja tervislikku toitu. Oluliseks pean ka seda, kui koolijuhid tervislikku toitu kõrgelt hindavad,» ütles presidendiproua Evelin Ilves restoranis Novell toimunud hindamisel.

Ta lisas, et erinevate restoranide tippkokad võiksid ka koolides kohapeal juhendamas käia, näiteks oma kunagistes kodukoolides.

Valminud koolilõunat paluti hindama ka Õismäe gümnaasiumi õpilasesindus, põllumajandus- ja sotsiaalministeeriumide esindajad ning toitumisspetsialistid.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles