Vasar: loodame, et sajune ilm toob rahvast rohkem poodi

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaubamaja Toidumaailm.
Kaubamaja Toidumaailm. Foto: Toomas Huik

Viru Keskuse juhataja Ants Vasar loodab lisaks jaanipäeva eelsele grilltoodete müügibuumile, et inimesed pärast pidu kaubanduskeskusse ka muud kaupa uudistama tulevad.


«Kaua inimesed ikka pidutseda jaksavad, eks nädalalalõpul tullakse taas ka linna ja külastatakse siinseid kaubakeskusi,» lausub Vasar ja lisab, et palju sõltub ka ilmast. «Praegune ilmaennustus lubab küll sellist ilma, kus mõnusam on ühe katuse alt teise alla liikuda.»

Kuna inimestel on sel aastal koos puhkepäevadega vaba aega topelt rohkem, siis kindlasti veedetakse osa sellest ka kaubakeskustes käies. Esialgu on aga kiired päevad Kaubamaja toidumaailmas, kus läheb hästi kõik, mis grillimise ja õepidudega seotud – nii söögi- kui joogipoolis, aga ka kõik muu.

Vasar on enda sõnul veendunud, et tänavune jaanimüük ja kogu juunikuu käive tuleb parem kui eelmisel aastal samal ajal. Siiani näitavad läbimüügi numbrid igal juhul 8 protsendi suurust kasvu.

Ehkki oma panuse on andnud sellesse ka hinnatõus, viitavad kõik märgid tarbijate kindlustunde kasvule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles