Uus toode: alkoholivaba autojuhiõlu Rock Zero

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rock Zero Rabarockil.
Rock Zero Rabarockil. Foto: Saku Õlletehas

Saku Õlletehas tõi vahetult enne jaanipäeva müügile uue alkoholivaba õlle Rock Zero, millega soovib kutsuda inimesi alkoholiga vastutustundlikult ümber käima.


«Õlut tarbinuna ei ole mõtet eksperimenteerida tegevustega, mida alkoholijoobes teha ei tohi. Täna on saadaval mitu erinevat alkoholivaba õllemarki, mille väljatöötamiseks on nähtud palju vaeva ning mis pakuvad alkoholisisaldusega õlledele sarnast maitseelamust ja janukustutust,» ütles Saku Õlletehase turundusdirektor Kadri Ärm.

Alkoholivabade õllede turu moodustavad Eestis kümmekond tõsisemat õllemarki. Kõige edukamad alkoholivabad õlled on Baltika 0 ja Saku Originaal alkoholivaba, mis moodustavad 62 protsenti kogu segmendist.

Täna on alkoholivabade õllede osa õlleturust ühe protsendi ümber, kuid on näha selget kasvutrendi. «Zero ei ole olemasoleva turuosa hõivamise toode, vaid eesmärk on kogu alkoholivabade õllede kategooriat kasvatada, et vastata sotsiaalsetele ootustele, vähendamaks absoluutset alkoholi tarbimist,» selgitas Ärm.

Alkoholivaba õlu Rock Zero on kauplustes saadaval 0,5 liitristes purkides orienteeruva jaehinnaga 74 eurosenti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles