Tantsusaate kleidioksjon kogub populaarsust

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Soov.ee

Saate «Tantsud tähtedega» staaride algatatud ning pühapäeva õhtul ostu- ja müügikuulutuste portaalis Soov.ee käivitunud heategevusliku klieidioksjoni lehekülg tõi portaali seni suurima külastatavuse numbri.


Soov Kirjastuse juhatuse liikme Indrek Soomi sõnul tõusis kliendioksjoni lehekülje külastatavus täna pärastlõunaks 16 134 korrani, mis on juba praegu portaali ajaloos enim huvi pälvinud teema.

«Kolmapäeva keskpäevaks, mil lõpeb esimene neljast oksjonist, ületab külastatavus kindlasti 20 000 piiri,» ennustas Soom.

Esimesena läksid oksjonile Kaisa Oja ja Ingrid Tähismaa võistluskleidid, mõlema alghinnaks 1000 krooni.

Saate «Tantsud tähtedega» heategevusliku oskjoni on ellu kutsunud tantsusaate staarid Kerttu Tänav, Kaisa Oja, Helena Liiv, Kristiina Ojuland, Olga Kosmina, Vilja Savisaar, Katrin Karisma-Krumm, Ingrid Tähismaa ja Kristina Tennokese.

Saadud tulud lähevad liikumispuudega laste toetuseks. Iga oksjon algab pühapäeva õhtul ja lõpeb saatele järgneva nädala kolmapäeval kell 12.00.

Kleite saab näha ja pakkumisi teha ostu- ja müügikuulutuste portaalis Soov.ee, täites selleks kuulutuse all oleva pakkumise ning lisades kindlasti ka oma telefoninumbri. Ostjatega võetakse telefoni teel ühendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles