Eesti Konjunktuuriinstituut (EKI) avaldas täna nimekirja toidukaupadest, mis olid selle aasta juunis võrreldes aastataguse ajaga oluliselt kallimad.
Vaata, millised on enim kallinenud toiduained
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kapsas +70,5 protsenti
Kartulid (pakitud) +67,8 protsenti
Suhkur +61,2 protsenti
Või +26,3 protsenti
Piim (pure, 2,5%) +22,6 protsenti
Hapukoor (20%, kile) +20,5 protsenti
Piim (kile, 2,5%) +19,8 protsenti
Sai +14,4 protsenti
Leib +13,3 protsenti
Sealiha (kondita) +13,0 protsenti
*tegu on jaehindadega tavakauplustes