Taaraautomaat tüssas klienti

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil taaraautomaat.
Pildil taaraautomaat. Foto: Kalev Saar

Ajalehe Meie Maa poole pöördus pettunud taaraviija, kes eelmisel nädalal Kuressaare Mooni tänava Säästumarketi taaraautomaadilt petta sai.

Nimelt käis klient Ülo Jõesalu eelmise nädala kolmapäeval Mooni tänava Säästumarketi taaraautomaati tagastamas rohkem kui kahtekümmet ühe- ja kaheliitrist kaljapudelit, kuid mees märkas hiljem tšekilt, et automaat oli tunnistanud vaid kuut pudelit, kirjutas Meie Maa.

Pettunud Jõesalu pöördus poe vahetusülema poole, kes lubas asja omakorda uurida, kuid ei võtnud kliendi kontaktandmeidki.

Rimi kommunikatsioonispetsialist Katrin Bats vabandas kliendi ees ja väitis, et tegemist oli  taaraautomaadi haruldase tehnilise rikkega, mis on tänaseks likvideeritud.

Batsi sõnul ei ole tegemist kindlasti mitte levinud probleemiga ning ei saa väita, et kõik automaadid Kuressaares petavad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles