Estonian Air lisab lende Tallinna-Peterburi liinil

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik

Estonian Air tihendab sügisel lennugraafikut Tallinna ja Peterburi vahel ning hakkab tegema üheksa lendu nädalas.


Alates 5. septembrist 2011 tihendab Estonian Air lennugraafikut Tallinna-Peterburi liinil, lisades hommikused edasi-tagasi lennud esmaspäeviti, kolmapäeviti ja reedeti väljumisega Tallinnast kell 6.45 ja Peterburist kell 9.25 kohaliku aja järgi.

Praegu lendab Estonian Air Tallinnast Peterburi kuus korda nädalas esmaspäeviti, teisipäeviti, kolmapäeviti, neljapäeviti, reedeti ja pühapäeviti.

Lennud Tallinna ja Peterburi vahel toimuvad koodijagamise alusel koostöös lennufirmaga Rossiya-Russian Airlines, lend kestab üks tund ja kümme minutit.

«Estonian Air soovib oma klientidele pakkuda senisest tihedamat ja paremat lennuühendust, kuna senised arengud Tallinna-Peterburi lennuliinil on olnud igati positiivsed. Peterburi on Eesti ettevõtjate ja puhkajate seas oluline sihtkoht ning Eesti on jätkuvalt atraktiivne sihtkoht ka Peterburi elanike seas,» lausus Estonian Airi kommertsala asepresident Rauno Parras.

Ta lisas, et lennufirma soovib suurendada ka transiitreisijate osakaalu ja muuta läbi Tallinna reisimise senisest veelgi atraktiivsemaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles