Eesti Energia: tõrgete korral tasub mõne aja pärast uuesti proovida

Ines Kuusik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Energia tutvustas hiljuti poolaasta majandustulemusi. Pildil juhatuse esimees Sandor Liive.
Eesti Energia tutvustas hiljuti poolaasta majandustulemusi. Pildil juhatuse esimees Sandor Liive. Foto: Peeter Langovits

Postimeheni jõuab endiselt teateid Eesti Energia klientidelt, kel probleeme näitude teatamise ning klienditeenindusega telefonikontakti saamisega. Eesti Energia kommunikatsioonijuhi Marina Bachmanni sõnul on iseteenindussüsteemi mahukust ja uudsust arvestades paratamatu, et aeg-ajalt võib tipptundidel esile kerkida väikesi tõrkeid.

Postimehe poole pöördunud Hendrik proovis eile Eesti Energiale veebi vahendusel näite teatada, kuid sai vastuseks üksnes brauseripoolseid veateateid. Seejärel proovis ta helistada klienditoetelefonile 1545, kus aga peale lühikest vabandust katkestati kõne teatega, et suure koormuse tõttu ei ole võimalik kõnet vastu võtta.

Eesti Energia kommunikatsioonijuhi Marina Bachmanni sõnul on väiksemad probleemid uue ärisüsteemi kasutuselevõtu puhul paratamatud. «Me alles seadistame klienditeenindussüsteemi selliseks, mis klientide vajadustele kõige paremini vastaks.» selgitas Bachmann.

Ligi kolme kuu vanuse iseteenindussüsteemi juurutusperiood alles kestab ning väiksemad tõrked ei ole Bachmanni hinnangul välistatud ka tulevikus, ehkki firma teenuse parandamiseks oma parima annab.

Tipptundidel tuleb klientidel ka tulevikus valmis olla selleks, et klienditoetelefonil kõne ülekoormuse korral lihtsalt katkestatakse. «Kui ootejärjekorras on üle 50 inimese, siis ei võeta rohkem helistajaid järjekorda,» selgitab Bachmann, kelle sõnul tegeleb telefoni teel klienditoe pakkumisega niigi juba varasema 40 asemel 70 teenindajat.

«Klientidele on see loomulikult ebamugav,» tunnistas Bachmann uue süsteemiga kaasnevaid tõrkeid ning soovitas klientidel probleemide korral mõne aja pärast uuesti proovida.

Eesti Energia uue kliendiinfosüsteemi maksumus on ligi 9 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles