Elion langetas lauatelefonilt mobiilivõrkudesse helistamise hinda

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauatelefon.
Lauatelefon. Foto: Egert Kamenik

1.augustist langetas Elion mobiilivõrkudesse helistamise kõneminuti hinda 5,2 protsenti nii era- kui äriklientidele.


Helistades Elioni lauatelefonilt EMT, Elisa, Tele 2 või ProGroup Holding võrku, on nüüd kõneminuti hind 0,0093 eurot (0,15 kr).

Uued hinnad on järgmised:

  • klientidele, kes kasutavad lauatelefoni erakliendile mõeldud kõnepaketiga - 0,1684 €/min (käibemaksuga). Kehtib kodu ja säästu kõnepakettidele.
  • - klientidele, kes kasutavad lauatelefoni ärikliendile mõeldud kõnepaketiga - 0,1686 €/min (käibemaksuga). Kehtib äri-, pluss-, äri kõneaja-, äri internetikõne ja IP centrex kõnepakettidele.

Varem olid hinnad erapakettides 0,1777 €/min ja äripakettides 0,1779 €/min.

Elionil on 2011. aasta esimese poolaasta lõpu seisuga kokku üle 363 500 telefoniühenduse. Ettevõtte turuosa fikskõneside turul on üle 77 protsendi.

Mullu detsembris lisas Elion telefoniteenused ka nuti-TVsse, mis võimaldab teleriekraanilt näha, kes helistab, vaadata vastamata kõnede loetelu, hallata kõneregistrit ja alustada kõnet teleripuldiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles